PRENOVA KOPALNICE

 

Se odločate za prenovo vaše stare kopalnice, ali pa ste v fazi gradnje in opremljate povsem novo, vašo sanjsko kopalnico? Potem je dobro vedeti, na kaj vse morate biti pozorni in kako se boste prenove oziroma izgradnje lotili.

 

Kopalnica je poleg kuhinje skoraj najpomembnejši prostor v stanovanju ali hiši, saj mora biti tako lep kot tudi funkcionalen – vsak si želi doseči čim bolj estetski videz, hkrati pa maksimalno uporabnost. Zato je pomembno načrtovanje. Vsak lahko že sam pri sebi načrtuje, kako naj bi njegova kopalnica izgledala, kakšna bo postavitev in razporeditev elementov v prostoru in kakšni barvni detajli bodo poskrbeli za končen izgled. Če prenavljate staro kopalnico in boste ohranili inštalacije, potem ste omejeni s postavitvijo elementov tako, kot so zastavljeni vodovodni priključki in ostale inštalacije. Bolj proste roke imate tisti, ki boste kopalnico postavili popolnoma na novo. Vsekakor pa je dobro, da se za nasvet obrnete na strokovnjake, ki vam bodo znali strokovno svetovati o najbolj optimalni rešitvi za posamezen objekt.

 

Zelo pomembne pri opremi so kopalniške ploščice za stenske in talne obloge, saj te estetsko najbolj določijo končni videz in stil prostora. Priporočljivo je, da imate v mislih že začrtano okvirno barvno sliko vaše nove kopalnice, kjer vam je lahko v pomoč pestra ponudba kvalitetnih keramičnih ploščic, ki si jih lahko ogledate tukaj. Na voljo je mnogo različnih barvnih kombinacij, vsaka linija pa je sestavljena iz osnovnih ploščic, dekor ploščic in bordur, tako da si res lahko ustvarite kopalnico po vaših željah.

 

Pri izbiri sanitarne keramike je pomembno, da se odločite, katere elemente si želite: poleg WC školjke in umivalnika imate na izbiro še pisoar, bide, seveda pa se je potrebno odločiti še za tuš ali kad – ali pa morda kar oboje, če imate srečo in ste lastnik velike kopalnice. WC školjka je lahko s talnim izlivom ali stenska, prav tako pa je tu potrebna še izbira kotlička. V novejših kopalnicah je vsekakor prva izbira podometni splakovalnik, saj steno tako krasijo le elegantne funkcijske tipke za splakovanje.

 

Umivalnik je lahko prostostoječ, montiran v tla ali na steno, vsekakor najbolj estetski pa je vgradni umivalnik. Lahko dobite umivalnik že v sklopu kopalniškega bloka,  ali pa ga naročite in montirate posebej. Če je v vašem gospodinjstvu veliko članov, ki bi zjutraj in zvečer radi vsi naenkrat prišli na vrsto v kopalnici, je morda dobro razmisliti, ali bi problem lahko rešili s postavitvijo dveh umivalnikov.

 

Pomembna izbira so tudi kopalniške armature, ki dajo piko na i končnemu izgledu kopalnic. Večina proizvajalcev ima linije armatur, ki se med seboj dopolnjujejo in imate tako usklajene pipe na umivalniku, tušu, kadi in bideju, hkrati pa lahko tudi v kuhinji. V ponudbi imamo Grohe in Kohler armature, ki so znane po svoji kakovosti in bleščečem sijaju.

 

Ne smemo pozabiti še na ogrevanje, kjer imamo še posebej veliko izkušenj in vam znamo predstaviti prednosti in slabosti vseh ogrevalnih sistemov in skupaj poiščemo najbolj ugodno in zadovoljivo rešitev za vas. Lahko se odločite za talno ogrevanje ali klasično s kopalniškimi radiatorji, vsekakor vse potrebno za katerikoli sistem najdete pri nas: OGREVANJE

 

Omogočamo vam izris kopalnice, da si boste najlažje predstavljali, kakšna bo končna podoba vaše sanjske kopalnice. Izris se izvaja proti plačilu, ki pa vam ga v primeru, da prepustite izdelavo kopalnice nam, odštejemo od končnega zneska. Imamo izkušene strokovnjake, ki vam izdelajo kopalnico z vsemi inštalacijami, in zagotovo boste z našim delom več kot zadovoljni.

 

Oglejte si primere kopalnic z različnimi kombinacijami keramičnih ploščic in sanitarne keramike in preverite celotno ponudbo kopalniške opreme!

 

Za vse dodatne informacije pokličite na 031 303 988 ali nam pošljite povpraševanje.

 

Mnenja in reference naših zadovoljnih strank si lahko preberete tukaj.

 

Pridružite se nam tudi na facebooku in bodite vedno na tekočem z akcijskimi ponudbami.